Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds.

En slät och god jordgubbssylt utan tillsatt socker. Kan det bli bättre? Denna går dessutom snabbt att göra och innehåller näring. Passar utmärkt som topping på gröten, plättarna, våfflorna och chiapuddingen. Mums!

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(4)

En burk

•1 paket frysta jordgubbar (ca 225 g)
•0,5 dl vatten
•2 msk chiafrön
•3 färska dadlar (urkärnade)

Gör så här
1. Lägg ner jordgubbarna i en kastrull och addera vattnet. Koka upp på medelvärme och rör gärna då och då.

2. Kärna ur dadlarna och lägg i kastrullen.

3. Ner med chiafröna och mixa nu smeten med stavmixer. Denna fantastiska mixer använder jag. Klar! Håller i kylskåp några dagar.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *