Köp min bok idag! Läs mer

Hej där

Vill du komma i kontakt med Isabelle på Mellistipset, köpa recept och bilder eller ingå i ett samarbete? Skicka ett mail till info@mellistipset.se.

Följare och målgrupp

mellistipset.se
75 000+ visningar per månad

Instagram
49 000+ följare
96% av dem är kvinnor
52% är i åldern 25–34 år
95% bor i Sverige

Samarbetspartners

Här nedan är några företag och personer som Mellistipset samarbetat med eller som har tipsat sina kunder om Mellistipset.

Sagt om Mellistipset

Sagt om Mellistipset

Tack så jättemycket för fint jobb! Jag såg att Matchecken flög upp på Appstores topplista igår.

Ann Fernholm för Matchecken

Hur du presenterar MINI+ är mycket snyggt gjort, fin fingertoppskänsla! Det känns inte som en överdriven produktplacering eller reklam, ändå är det en väldigt gedigen och effektiv presentation och uppvisning av oss. För oss känns det perfekt balanserat. Vi är supernöjda!

Daniel och Marlén Melander på MiniFerrum

GALET bra jobbat Isabelle! Du överraskar oss faktiskt igen, fast vi räknar med en hög nivå vid det här laget. Hatten av, vilken fullträff. Vi gillar allt rakt igenom. Otroligt snyggt! Varenda detalj sitter. Proffsig är du! Genom inlägget du skapade har vi redan efter ett dygn sålt över förväntan.

Daniel och Marlén Melander på MiniFerrum

Så kul att vårt senaste samarbete gav så bra resultat! Filmen var ju superfin 🙂 Det vi såg var att trafiken ökade på hemsidan, vilket är väldigt positivt.

Malin Bruset på GroGro

Mellistipsets recept ger barnen en bred rad möjligheter att uppleva olika konsistenser och smaker vilket gynnar ätutvecklingen och oralmotoriken.

Emma, Logoped

Jag arbetar som BVC-sköterska och tipsar föräldrar om Mellistipset titt som tätt.

Natalie, BVC-sköterskan

De föräldrar som ställs inför en ny vardag när deras barn får konstaterad mjölkproteinallergi behöver allt stöd de kan få i matdjungeln. Då finns Mellistipset.

Melina, barnsjuksköterska på Neo

Mellistipsets är årets glutenfria inspiratör och drivs av mamman och kostrådgivaren Isabelle Ståhl. Snabbt, enkelt och näringsrikt är målet med de goda recepten. Ingredienser som passar även de allra minsta. Alla recept är utan tillsatt socker, gluten och mjölkprotein.

Receptbok

Ännu fler goda, snabba och nyttiga recept i boken.

Receptbok
Ännu fler goda och nyttiga recept i boken.