Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds och MatHem.
Krämiga i mitten och lite krisp på utsidan. Prova mina urgoda små citron- och kokostoppar. Kokos innehåller bland annat kalcium, magnesium, fosfor, järn, natrium, selen, jod och zink.
ca 20 små
- 1 dl kokosmjöl
- 0,5 dl kokosflingor
- 1 tsk bakpulver
- 1 msk saft från en ekologisk citron
- ca 1 tsk rivet yttre skal från en ekologisk citron
- 1 banan
- 3 ägg
Gör så här
1. Sätt på ugnen på varmluft 175 grader.
2. Mosa bananen och vispa ihop med äggen. Denna mixer och visp använder jag.
3. Blanda allt och klicka ut ca 20 toppar på en form eller i små muffinsformar. In i ugnen i ca 15 min. Frys in det som inte äts upp idag.
Kokostoppar | Citrontoppar | Minimuffins | Barnfika | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Bebisrecept | Glutenfri | Nötfri | BLW | Plockmat
