Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bonti och Bodystore.
Visste du att frysta grönsaker och bär ofta är minst lika näringsrika som färska? Sväng enkelt ihop en god kräm med dessa goda ingredienser. Från pumpakärnor får du dessutom järn i dig.
Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(7)
ca 1–2 portioner
• 6 st frysta jordgubbar
• 0,5 äpple
• 1 msk pumpakärnor
• 0,5 tsk kallpressad rapsolja
• Eventuellt lite vatten
Gör så här
Mixa alla ingredienser i t ex en mindre matberedare eller med en stavmixer. Denna fantastiska mixer använder jag.
Servera krämen i t ex skål med sked, klämmispåse eller i en smaknapp. Variation är utvecklande för barnets oralmotorik. Fler serveringstips här.

Ett svar på ”Kräm med jordgubb och äpple”
Hej! Ska man inte koka de frysta jordgubbarna? De jag har är ekologiska men kommer inte från Sverige