Köp boken!

Min mixer

Inköpslista

Servera så!

Produkter

Tips & fakta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Urgoda och näringsrika chokladbollar till mellanmål eller fika. Fyllda med fibrer, vitaminer och mineraler så som järn, fosfor, E-vitamin, zink och magnesium. Dessutom funkar de toppen att äta både hemma och ta med på utflykten. Smaklig mellis!

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(51)

ca 12 st

• 2 dl havregryn
• 0,5 dl mandelmjöl
• 2 msk kakao
• 3 msk kallpressad kokosolja
• 7 färska dadlar
• 0,5–1 krm salt (ej till bebis)
• 2 msk vatten eller kaffe (ej till små barn)
• ca 1 dl mandelmjöl att rulla bollarna i

Gör så här
1. Kärna ur dadlarna.

2. Kör alla ingredienser i en matberedare. Denna fantastiska mixer använder jag.

3. Forma bollar och rulla dem i mandelmjöl. Kan förvaras i kylen i flera dagar, t ex i denna förpackning. Det går även bra att frysa in chokladbollarna.

Serveringstips för bebis och barn
Här hittar du mina serveringstips.

Rawfood | Nyttig | Godaste | Bästa | Barnfika | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Smakäventyr | Bebisrecept | Glutenfri | Plockmat | BLW

3 svar på ”Chokladbollar med mandelmjöl”

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *