Hallonmousse

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore och Bonti.

Krämig mousse med smak av hallon. Som en efterrätt och mellis på samma gång.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(5)

ca 4 portioner

• ca 2,5 dl hallon
• 6 färska dadlar (urkärnade)
• 450 ml kokosgrädde (stått i kylskåp minst ett dygn)
• Toppa med valfria bär eller müsli

Gör så här
Kärna ur dadlarna. Mixa allt i en mixer till dadlarna lösts upp. Denna fantastiska mixer använder jag. Häll upp i glas och låt stå i kylen några timmar. Toppa med exempelvis bär, eller varför inte lite müsli?

Serveringstips för barn
Servera moussen i t ex skål med skedklämmispåse eller i en smaknapp. Variation är utvecklande för barnets oralmotorik. Fler serveringstips här.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *