Pepparkaksbollar med lingonpulver

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Är du också en av de som äter mer av själva pepparkaksdegen än av de färdiggräddade pepparkakorna? Då passar det här receptet perfekt för dig. Och såklart de minsta ska få smaka.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(2)

ca 15 st bollar

• 2 dl mandelmjöl
• 1,5 tsk pepparkakskrydda
• 1 msk kokosolja
• 10 st färska dadlar
• Lingonpulver, kakao eller riven kokos att rulla i

Gör så här
Kärna ur dadlarna och kör alla ingredienser i en matberedare. Denna fantastiska mixer använder jag. Forma bollar och rulla dem i lingonpulver, kakao eller riven kokos. Blev det några pepparkaksbollar över? Då håller de några dagar i kylen och superlänge i frys.

Se liknande recept:
Äggfritt Rawfood & bollar

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *