Köp en receptbok!

Min mixer

Smart inköpslista

Servera så!

Produkter

Tips & fakta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds.

Lyxa till det genom att steka bananen i kokosolja och kanel. Den blir extra god och söt. Det går utmärkt att äta dem så här eller varför inte toppa dem på goda gröten, glassen eller plättarna. Smaklig mellis!

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(29)

ca 1 portion

•1 banan
•1 msk kokosolja
•ca 1–2 krm äkta kanel (ceylon)

Gör så här
1. Skala bananen och skär i mindre bitar.

2. Stek i kokosolja på hög till medelvärme i en liten stekpanna.

3. Fördela över kryddan på ena sidan. Stek på båda sidor i någon minut. Klar att servera!

Tips!
De stekta bananerna är goda tillsammans med glass, pannkakor, gröt och mycket mer. Spana in fler recept som kan passa här på mellistipset.se.

Serveringstips för bebis och barn
Här hittar du mina serveringstips.

Nyttig | Godaste | Bästa | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Smakäventyr | Sockerfri | Utan tillsatt socker | Bebisrecept | Glutenfri | Plockmat | BLW

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *