Omelettmuffins

Ägg är otroligt näringsrikt. Gör dessa goda omelettmuffins som är enkla att ta med och äta. Perfekt för de små som tränar på att hålla i mat och äta själva. Gott för både vuxna och barn. Utmärkt mellanmål att ta med på utflykten. Smaklig mellis!

Se min enkla receptvideo för dessa omelettmuffins här.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(12)

ca 7 st

•4 ägg
•0,5 dl valfri mjölkdryck
•1 krm salt (ej till bebis)
•0,5 krm svartpeppar
•5 basilikablad
•4 soltorkade tomater
•6 oliver

Gör så här
1. Sätt ugnen på över- och undervärme 225 grader.

2. Skär basilikabladen, soltorkade tomaterna och oliverna i små bitar.

3. Vispa ägg, mjölkdryck och kryddorna. Häll ner de hackade grönsakerna och basilikan och rör om.

4. Häll upp i muffinsformar och in i ugn i ca 15 min. Klart! Förvaras i kyl några dagar. Går utmärkt att frysa in en längre tid.

Se liknande recept:
Muffins Nötfritt

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *