Köp en receptbok!

Min mixer

Smart inköpslista

Servera så!

Produkter

Tips & fakta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Nog de godaste hallonkakorna jag ätit. De innehåller mineraler, fibrer och vitaminer. Dessutom går de supersnabbt att göra. Passar både barn och vuxna.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(3)

ca 12 st

•1 dl pumpakärnor
•6 färska dadlar (urkärnade) eller blötlagda torkade dadlar
•1 dl riven kokos
•2 msk kokosolja
•0,5 dl hallonpulver (frystorkat)
•ca 1,5 msk vatten

Gör så här
1. Sätt ugnen på varmluft 175 grader.
2. Mixa pumpakärnorna i en matberedare. Denna fantastiska matberedare och mixer använder jag.
2. Kärna ur dadlarna och ha sedan ner resten av ingredienserna i matberedaren och kör till en slät smet.
3. Forma bollar, platta till dem något och lägg på en plåt.
4. In i ugnen ca 12–15 min. Klart! Låt svalna och ät direkt eller förvara några dagar i kylskåp. Går även utmärkt att frysa in.

Serveringstips för bebis och barn
Här hittar du mina serveringstips.

Barn | Bebis | Bästa | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Smakäventyr | Bebisrecept | Glutenfri | Plockmat | BLW

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *