Mangoägg

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns och Bodystore.

Klart att ungen ska få ett påskägg med godis i. Allt godis behöver inte vara så onyttigt. Gör dessa goda små mangoägg fyllda med fibrer, vitaminer och mineraler. Glad påsk!

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(9)

ca 15 st

• 1 dl havregryn
• 1 dl riven kokos
• 1 krm vaniljpulver
• 1,5 dl fryst mango
• 4 st torkade ekologiska aprikoser
• ca 05 dl kokosmjöl eller riven kokos att rulla i

Gör så här
Mixa alla ingredienser till en slät smet. Misstänker du att din mixer inte klarar av att mixa den frysta mangon kan du låta den stå framme och tina en liten stund först. Denna fantastiska mixer använder jag. Forma små ägg av degen och rulla i kokosmjöl. Klart! Går toppen att förvara i frysen, de tinar ganska snabbt sen. Det fina påskpyntet kommer från Åhléns.

Se liknande recept:
Äggfritt Nötfritt Rawfood & bollar

2 svar på ”Mangoägg”

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *