Lime- och jordgubbsbollar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

– Mamma, kan jag få en till? Ropar min son efter att ha tryckt i sig fyra stycken redan. Mums för denna goda rawfood-fika! Dessa syrliga och goda bollar kommer jag lägga i hans påskägg.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(45)

ca 15 st

•6 färska dadlar (urkärnade)
•1 dl havregryn
•1 dl riven kokos
•2 msk kokosolja
•0,5 lime (bara saften)
•1 dl frystorkade jordgubbar
•ca 1 dl mixade frystorkade jordgubbar att strö över

Gör så här
Kärna ur dadlarna och kör alla ingredienser i en matberedare. Denna fantastiska mixer använder jag. Rulla 15 bollar och lägg t ex på en tallrik. Mixa sedan 1 dl frystorkade jordgubbar till ett mjöl och strö över bollarna. Kan förvaras i kylskåp flera dagar.

Se liknande recept:
Äggfritt Nötfritt Rawfood & bollar

4 svar på ”Lime- och jordgubbsbollar”

Inte testat frysa in just dessa än. Tror och hoppas att de fortfarande är lika goda efter frys och tining 🙂

Svara

Åh vad kul 🥰 haha, ja det måste jag ju ha gjort. Eller du väldigt stora 😆😍

Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *