Kanel- och kakaobollar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Bara en till… och en till… nu är det nog sista… Dessa urgoda rawfoodbollar innehåller bland annat magnesium, järn, kalium, kalcium, järn, fosfor och fibrer.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(2)

ca 15 st

• 2 dl havregryn
• 1 tsk äkta kanel (ceylon)
• 2 msk kakao
• 1 nypa salt (ej till bebis)
• 10 färska dadlar
• 3 msk vatten
• Lite kakao att rulla i

Gör så här
Kärna ur dadlarna och mixa sedan alla ingredienser i t ex en matberedare. Denna fantastiska matberedare använder jag.  Rulla sedan i kakao. Kan stå i kylen flera dagar. Om det finns några kvar alltså…

Se liknande recept:
Äggfritt Nötfritt Rawfood & bollar

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *