Min mixer

Servera så här

Smart inköpslista

Fler goda recept

Onlinekurs

Tips och fakta

Köp en receptbok

Här är min mixer

Smart inköpslista

Servera så här

Kurs om matintro

Tips och fakta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds och MatHem.

Min första lilla tårta. Glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. Dessutom blev den riktigt god, tyckte hela min lilla familj. Otroligt enkel att göra ändå för att vara en tårta och innehåller en mäng fibrer, mineraler och vitaminer. Du måste testa! Jag gjorde den i denna form som är 16 cm i diameter.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(46)

ca 6 bitar

Tårtbotten:

Topping och fyllning:

Gör så här
1. Sätt på ugnen på varmluft 175 grader.

2. Kärna ur dadlarna.

3. Mixa allt tills dadlarna lösts upp. Denna fantastiska mixer använder jag.

4. Smörj en springform (16 cm i diameter) ordentligt med kokosolja eller smör och häll i smeten. In i ugnen i ca 15 min. Låt kakan svalna helt.

5. Vispa kokosgrädden med vaniljpulver. Tricket för att få kokosgrädde tjockt är att ha låtit grädden stå i kylen i många timmar innan. Vill du hellre ha vispgrädde går det såklart också bra.

6. Mosa bananen och hacka upp kiwin. Dela kakan på mitten. På nedersta delen av kakan lägger du på bananmoset. Lägg på övre delen av kakan och lägg på kokosgrädde och toppa med kiwi och bär. Klart!

Här hittar du mina serveringstips.

Tårta | Bebistårta | Godaste | Bästa | Bananfri | Nyttig tårta | Näringsrik | Barnmat | Bebismat | Bebisrecept | Glutenfri | BLW | Plockmat

3 svar på ”Liten hallontårta”

Ja, eller ta t ex lite mer mandelmjöl eller byt ut det mot t ex havremjöl 😍

Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *