Muffins med choklad och banan

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Mättande muffins med smak av choklad. Allt du behöver är en bra mixer. Denna fantastiska mixer använder jag.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(12)

• 1 dl havregryn
• 1 tsk bakpulver
• 1 msk pumpakärnor
• 1,5 msk kakao
• 0,5 msk rapsolja eller annan valfri olja
• 2 torkade aprikoser
• 2 ägg
• 1 banan
• Nypa salt (ej till bebis)

Gör så här
1. Lägg de torkade aprikoserna i vatten en stund om de känns torra.

2. Sätt på ugnen på varmluft 175 grader.

3. Mixa de torra ingredienserna först till ett mjöl. Denna fantastiska mixer använder jag.

4. Häll ner resten av ingredienserna och mixa igen.

5. Häll smeten i muffinsformar och in i ugnen i ca 10 min. Ät direkt eller frys in.

Se liknande recept:
Muffins Nötfritt

2 svar på ”Muffins med choklad och banan”

Jag har mätt upp 1 msk hela pumpakärnor och sedan mixat dem 🤗

Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *