Chokladdoppade bananer

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Gör mellanmålet lite roligare än bara en banan. Gör en snabb hemmagjord choklad. Så gott!

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(5)

• 1 dl kokosolja
• 2 msk kakao
• 1–2 banan (beroende på storlek)
Riven kokos eller frystorkade hallon att toppa med

Gör så här
Smält kokosoljan på låg värme i en kastrull. Vispa ner kakaon. Låt choklad svalna en stund, då blir den lite tjockare och fastnar lättare på bananen. Skär bananen i skivor. Doppa en skiva i taget och fånga upp med en gaffel så att överflödig choklad rinner tillbaka ner i kastrullen/skålen du har chokladen i. Lägg de doppade bananerna på exempelvis lite bakplåtspapper. Strö över lite kokosflingor eller frystorkade hallon. Låt stå i kylen och stelna. Mums!

Se liknande recept:
Äggfritt Nötfritt Övrigt gott

4 svar på ”Chokladdoppade bananer”

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *