Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Gör mellanmålet lite roligare än bara en banan. Gör en snabb hemmagjord choklad. Så gott!

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(7)

• 1 dl kokosolja
• 2 msk kakao
• 1–2 banan (beroende på storlek)
Riven kokos eller frystorkade hallon att toppa med

Gör så här
Smält kokosoljan på låg värme i en kastrull. Vispa ner kakaon. Låt choklad svalna en stund, då blir den lite tjockare och fastnar lättare på bananen. Skär bananen i skivor. Doppa en skiva i taget och fånga upp med en gaffel så att överflödig choklad rinner tillbaka ner i kastrullen/skålen du har chokladen i. Lägg de doppade bananerna på exempelvis lite bakplåtspapper. Strö över lite kokosflingor eller frystorkade hallon. Låt stå i kylen och stelna. Mums!

4 svar på ”Chokladdoppade bananer”

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *