Köp en receptbok!

Min mixer

Smart inköpslista

Servera så!

Produkter

Tips & fakta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds.

Gör dessa goda grönsakspinnar. Goda för hela familjen och särskilt enkla för bebisen att hålla i och äta själv. Brysselkål innehåller viktiga näringsämnen så som vitamin C, vitamin K och fibrer. Dessa pinnar funkar lika bra som mellanmål som en måltid.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(2)

ca 14 st

•1 dl havregryn
•0,5 tsk bakpulver
•1 krm vitpeppar
•1 krm gurkmeja
•1 krm curry
•1 dl fryst brysselkål
•2 ägg
•0,5 dl valfri mjölkdryck
•2 tsk valfri olja + olja till brödformen

Gör så här
1. Sätt ugnen på varmluft 175 grader.
2. Ner med de torra ingredienserna i en liten mixer och kör till ett mjöl. Denna mixer använder jag.
3. Häll ner resten av ingredienserna i mixern och kör till en slät smet.
4. Smörj en avlång brödform (ca 10×25 cm) och häll ner smeten.
5. In i ugn i ca 15–18 min. Låt svalna, skär i stavar och servera. Håller i kylskåp några dagar, men kan också frysas in en längre tid.

Serveringstips för bebis och barn
Här hittar du mina serveringstips.

Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Bebisrecept | Glutenfri | Plockmat | BLW

Ett svar på ”Brysselkålspinnar till bebis”

Var först lite skeptisk men min lilla tjej åt som om hon inte ätit på flera dagar 😍

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *