Köp boken!

Min mixer

Inköpslista

Servera så!

Produkter

Tips & fakta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds.

Pepparkakskrydda är supergott i gröten, dina rawfoodbollar och som topping på den varma chokladen, yoghurten eller i mjölkskummet på din kaffe. Fördelen med att göra sin egen pepparkakskrydda är att du kan välja ceylonkanel istället för vanlig kanel då den går att äta mer av än den vanliga. Det har att göra med att vanlig kanel är giftig i stora mängder. Prova detta goda recept.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(1)

•2 msk äkta kanel (ceylon)
•1,5 msk mald kardemumma
•2 msk mald ingefära
•1,5 msk mald kryddnejlika

Gör så här
Blanda kryddorna. Förvara kryddblandningen torrt i en burk med lock.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *