Kurser och recept inom barn och mat av kostrådgivare

RECEPT OCH FOTO ISABELLE STÅHL

Nötchokladbollar

Min mixer

Servera så här

Smart inköpslista

Köp en bok

Onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta

Min mixer

Servera så här

Köp en bok

Inköpslista

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds och MatHem.

Här kommer ett tips på gott i påsk. Dessa goda choklad- och jordnötsbollar innehåller bland annat cashewnötter som ökar blodvärdet i kroppen och har ett högt innehåll av mineraler som zink, magnesium, folsyra och järn.

ca 10 st

Gör så här

  1. Blötlägg gärna cashewnötterna några timmar. Läs mer om blötläggning av nötter här.
  2. Kärna ur dadlarna och mixa sedan alla ingredienser tillsammans, t ex i en matberedare. Denna fantastiska mixer använder jag. Tillsätt lite vatten om degen känns för torr.
  3. Forma små bollar och rulla i riven kokos. Klart!

 

Rawfood | Nyttig | Godaste | Bästa | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Smakäventyr | Bebisrecept | Glutenfri | Plockmat | BLW
Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(11)

Köp en bok

Gå onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta

Köp en receptbok med näringsrika mål av kostrådgivaren Isabelle Ståhl

4 svar på ”Nötchokladbollar”

Hej, kan man frysa dessa. Tänkte baka till barnkalas och vill gärna förbereda en del några dagar innan.

Ja det går utmärkt. De tinar ganska snabbt också i rumstemperatur 😍

Svara
Lämna gärna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta *

Köp en bok

Gå onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta

Receptbok

Ännu fler goda, snabba och nyttiga recept i boken.

Receptbok
Ännu fler goda och nyttiga recept i boken.