Köp en receptbok

Här är min mixer

Smart inköpslista

Servera så här

Kurs om matintro

Tips och fakta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Krämiga i mitten och lite krisp på utsidan. Prova mina urgoda små citron- och kokostoppar. Kokos innehåller bland annat kalcium, magnesium, fosfor, järn, natrium, selen, jod och zink.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(11)

ca 20 små

• 1 dl kokosmjöl
• 0,5 dl riven kokos
• 1 tsk bakpulver
• 1 msk saft från en ekologisk citron
• ca 1 tsk rivet yttre skal från en ekologisk citron
• 1 banan
• 3 ägg

Gör så här
1. Sätt på ugnen på varmluft 175 grader.

2. Mosa bananen och vispa ihop med äggen. Denna mixer och visp använder jag.

3. Blanda allt och klicka ut ca 20 toppar på en form eller i små muffinsformar. In i ugnen i ca 15 min. Frys in det som inte äts upp idag.

Här hittar du mina serveringstips.

Kokostoppar | Citrontoppar | Minimuffins | Barnfika | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Bebisrecept | Glutenfri | Nötfri | BLW | Plockmat

Ett svar på ”Citron- och kokostoppar”

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *