Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.
Blev sugen på äppelpaj och bakade dessa äpple- och kanelmuffins. Mums! Innehåller inget tillsatt socker och är helt glutenfria.
Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(19)
ca 8 muffins
• 1 dl mandelmjöl
• 0,5 dl havregryn
• 1 tsk bakpulver
• 1 tsk äkta kanel (ceylon)
• 4 färska dadlar
• 2 ägg
• 1 äpple
• Toppa med några havregryn
Gör så här
1. Sätt på ugnen på varmluft 175 grader.
2. Kärna ur dadlarna och mixa sedan alla ingredienser, men endast med en klyfta äpple. Denna mixer använder jag.
3. Häll smeten i muffinsformar och lägg sedan ner några fint skurna äppelbitar i varje form.
4. Toppa med några hela havregryn. In i ugnen i ca 10 min. Frys in det som inte äts upp idag.
Här hittar du mina serveringstips.
5 svar på ”Äpple- och kanelmuffins”
Jättegoda!
Jättegott. Båda barnen älskade de!!
🤗💜
Mums! Dessa var goda! Jag missade ha i havregrynen men dom blev bra ändå. Ny favorit hos hela familjen 😍
Åh vad skoj! Kul att det blev en hit även utan havregryn 👌🏼😍