Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.
Mättande muffins med smak av choklad. Allt du behöver är en bra mixer. Denna fantastiska mixer använder jag.
Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(19)
• 1 dl havregryn
• 1 tsk bakpulver
• 1 msk pumpakärnor
• 1,5 msk kakao
• 0,5 msk rapsolja eller annan valfri olja
• 2 torkade aprikoser
• 2 ägg
• 1 banan
• Nypa salt (ej till bebis)
Gör så här
1. Lägg de torkade aprikoserna i vatten en stund om de känns torra.
2. Sätt på ugnen på varmluft 175 grader.
3. Mixa de torra ingredienserna först till ett mjöl. Denna fantastiska mixer använder jag.
4. Häll ner resten av ingredienserna och mixa igen.
5. Häll smeten i muffinsformar och in i ugnen i ca 10 min. Ät direkt eller frys in.
6 svar på ”Muffins med choklad och banan”
Är det 1 msk hela pumpakärnor eller färdiga mixade? Har en burk färdig mixade nämligen
Jag har mätt upp 1 msk hela pumpakärnor och sedan mixat dem 🤗
Hade önskat ett gradantal på ugn som inte har varmluft
Man brukar säga att 175 grader varmluft motsvarar 200 grader på vanlig över- och undervärme 👌🏼
Hej, hur många blir det av detta recept
Miss av mig så glömt skriva upp. Tror ca 8 st 🤩