Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.
Testa dessa saftiga chokladmuffins med kokos och banan. Nästan som kärleksmums.
Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(39)
ca 10 små
• 1 dl riven kokos
• 1 dl mandelmjöl
• 1,5 tsk bakpulver
• 0,5 tsk vaniljpulver
• 1 msk kakao
• 1 nypa salt (ej till bebis)
• 1 msk kokosolja
• 1 medelstor banan
• 2 ägg
Gör så här
1. Sätt på ugnen på varmlufts 175 grader.
2. Mixa de torra ingredienserna först, så att det blandas väl och kokosflingorna blir till ett mjöl. Denna mixer använder jag och är så nöjd.
3. Häll ner resten av ingredienserna och mixa.
4. Häll smeten i mindre muffinsformar och in i ugn i ca 12 min. Funkar utmärkt att frysa in.
Här hittar du mina serveringstips.
Ett svar på ”Chokladmuffins med kokos och banan”
Så gott! Mixade havregryn ist för mandelmjöl och gjorde hälften med choklad och andra halvan med hallon. Blev så saftiga och goda! La i lite pumpakärnor för extra järn👌