Bröd med äpple

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland och Bodystore.

Nybakat bröd när det är som bäst. Fyllda med nyttigheter och perfekta att ta med på utflykten. Funkar toppen att frysa in om ni inte redan ätit upp alla.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(9)

ca 9 st

• 3 dl mandelmjöl
• 1 msk fiber- eller psylliumhusk
• 1 dl teff-, durra-, havre– eller bovetemjöl
• 2 tsk bakpulver
• 1 nypa salt (ej till bebis)
• 50 g smält smör eller margarin
• 1 dl mjölk eller växtbaserad mjölkdryck
• 2 ägg
• 0,5 äpple

Gör så här
1. Sätt på ugnen på över- och undervärme 200 grader.

2. Blanda de torra ingredienser med varandra och riv eller mixa äpplet. Denna mixer använder jag.

3. Blanda alla ingredienser med varandra.

4. Blöta händerna med kallt vatten och forma små bollar som du lägger ut på bakplåtspapper. In i ugnen i ca 15 min. Frys in det som inte äts upp idag.

På bilden ser du denna fina mugg.

Se liknande recept:
Bröd & matmuffins

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *