Köp en receptbok!

Min mixer

Smart inköpslista

Servera så!

Produkter

Tips & fakta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Bananplättar med kokos och kardemumma. Perfekt även som en liten tårta.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(10)

ca 1–3 portioner

• 1 msk pumpakärnor (järnrikt)
• 2 msk kokosmjöl
• 2 krm kardemumma
• 0,5 tsk bakpulver
• 1 banan
• 2 ägg
• Servera med t ex kokosgrädde och färska bär.

Gör så här
1. Mixa pumpakärnorna till ett mjöl.

2. Häll ner resten av ingredienserna och blanda ordentligt. Denna fantastiska mixer använder jag.

3. Stek i exempelvis kokosolja på medelvärme. Tips! Har du inget plättjärn – portionera ut smet med hjälp av ett matskedsmått ner i stekpannan.

4. Servera med kokosgrädde/vispgrädde och färska hallon. Strö på lite kardemumma på toppen. Funkar toppen att ta med på utflykten samt att frysa.

Här hittar du mina serveringstips.

Bananplättar | Nyttigt | Godaste | Bästa | Plättar | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Bebisrecept | Glutenfri | BLW | Plockmat

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *