Kurser och recept inom barn och mat av kostrådgivare

RECEPT OCH FOTO ISABELLE STÅHL

Apelsin- och chokladmousse till Halloween

Min mixer

Servera så här

Smart inköpslista

Köp en bok

Onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta

Min mixer

Servera så här

Köp en bok

Inköpslista

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

En rolig och god mousse för både stora och små att bjuda på under Halloween. Utan tillsatt socker och fri från ägg, gluten och mjölkprotein.

ca 2–4 portioner

• 1 tetrapack kylskåpstempererad kokosgrädde (250 ml)
• 3 färska dadlar
• 1 msk kakao
• 0,5 ekologisk apelsin (rivet skal och lite saft)

Gör så här
Kärna ur dadlarna och lägg i en mixer med kokosgrädden och kakaon. Riv det yttersta skalet från en halv apelsin och pressa ut lite av saften. Mixa allt och spritsa sedan moussen på ett litet fat eller i ett glas. Denna fantastiska mixer använder jag. Addera små ögon av exempelvis russin, små frön eller med de jag använde (av socker) som finns att köpa på Panduro. Servera direkt.

Serveringstips för bebis och barn
Här hittar du mina serveringstips.

Hemmagjord mousse | Nyttig | Godaste | Bästa | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Smakäventyr | Bebisrecept | Glutenfri

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(15)

Köp en bok

Gå onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta

Köp en receptbok med näringsrika mål av kostrådgivaren Isabelle Ståhl

Lämna gärna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta *

Köp en bok

Gå onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta