Semmelbollar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Säger du fettisdagen eller semmeldagen? Hur som helst måste ju detta firas, av både stora och små. Mandlar är dessutom perfekt mellanmål. De är fullproppade av magnesium, järn och kostfibrer samt innehåller E-vitamin som bidrar till att stärka ditt immunförsvar. Idag bjuder Mellistipsets på ett recept på rawbollar med smak av just semla.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(6)

ca 15 st

• 3 dl mandelmjöl
• 10 färska dadlar
• 0,5 tsk kardemumma
• 1 krm vaniljpulver
• 1 msk kokosolja
• ca 1 dl riven kokos att rulla i

Gör så här
Kärna ur dadlarna. Mixa alla ingredienser till en smet. Forma bollar och rulla i kokos. Denna fantastiska mixer använder jag. Ät upp alla direkt eller låt stå i kylen eller frysen. Håller flera dagar i kylskåp. Smaklig mellis!

Se liknande recept:
Äggfritt Rawfood & bollar

Ett svar på ”Semmelbollar”

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *