Köp en receptbok!

Min mixer

Smart inköpslista

Servera så!

Produkter

Tips & fakta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds.

Vill du äta både goda och näringsrika våfflor måste du prova mitt recept på potatisvåfflor. Enkla att göra och supergoda. Hela familjen njöt av dessa. Smakar väldigt likt ”vanliga” våfflor. Goda som de är, med grädde och sylt eller med räkor, hackad dill, lök och en klick creme fraiche. Glöm inte att du kan gilla och kommentera receptet nedan 🧇 😋

Här kan du se videon när jag lagar dessa.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(4)

ca 3–4 st

125 g rå potatis (ca 3 medelstora)
2 dl havregryn eller 1,5 dl havremjöl
1 tsk bakpulver
0,5 dl varmpressad rapsolja
1,5 dl mjölk
1 ägg

Gör så här
1. Sätt på våffeljärnet.
2. Skala potatisarna och finriv dem i ett rivjärn.
3. Mixa havregryn eller ta havremjöl.
4. Ner med alla ingredienser i en bunke och blanda väl.
5. Smörj våffeljärnet med t valfritt fett och i med lagom mycket smet. Ta upp när de är gyllenbruna. Smaklig mellis!

Serveringstips för bebis och barn
Här hittar du mina serveringstips.

Glutenfria våfflor | Näringsrikt | Sockerfri | Smakäventyr | Bebisrecept | Glutenfri | Plockmat | BLW 

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *