Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds och MatHem.
Vill du äta både goda och näringsrika våfflor måste du prova mitt recept på potatisvåfflor. Enkla att göra och supergoda. Hela familjen njöt av dessa. Smakar väldigt likt ”vanliga” våfflor. Goda som de är, med grädde och sylt eller med räkor, hackad dill, lök och en klick creme fraiche. Glöm inte att du kan gilla och kommentera receptet nedan 🧇 😋
Här kan du se videon när jag lagar dessa.
ca 3–4 st
Gör så här
1. Sätt på våffeljärnet.
2. Skala potatisarna och finriv dem i ett rivjärn.
3. Mixa havregryn eller ta havremjöl.
4. Ner med alla ingredienser i en bunke och blanda väl.
5. Smörj våffeljärnet med t valfritt fett och i med lagom mycket smet. Ta upp när de är gyllenbruna. Smaklig mellis!
Glutenfria våfflor | Näringsrikt | Sockerfri | Smakäventyr | Bebisrecept | Glutenfri | Plockmat | BLW
