Choklad- och pepparkaksbollar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Choklad och pepparkaka? Perfekt kombination. Superenkla att göra och dessutom fyllda med fibrer och massa gott utan tillsatt socker eller gluten. Rawbollar är perfekt mellis eller fika i jul.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(1)

• 2 dl havregryn
• 2 msk kakao
• 1–2 krm pepparkakskrydda
• 1 nypa salt (ej till bebis)
• 3 msk vatten
• 10 färska dadlar
• 1 dl hackade mandlar eller riven kokos att rulla i

Gör så här
Kärna ur dadlarna. Mixa alla ingredienser. Denna fantastiska mixer använder jag. Ha i lite mer vatten om det behövs. Forma små bollar och rulla i hackade mandlar eller riven kokos. Kan förvaras i kylen flera dagar.

Se liknande recept:
Äggfritt Rawfood & bollar

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *