Köp en receptbok

Här är min mixer

Smart inköpslista

Servera så här

Kurs om matintro

Tips och fakta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Blev sugen på äppelpaj och bakade dessa äpple- och kanelmuffins. Mums! Innehåller inget tillsatt socker och är helt glutenfria.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(20)

ca 8 muffins

• 1 dl mandelmjöl
• 0,5 dl havregryn
• 1 tsk bakpulver
• 1 tsk äkta kanel (ceylon)
• 4 färska dadlar
• 2 ägg
• 1 äpple
• Toppa med några havregryn

Gör så här
1. Sätt på ugnen på varmluft 175 grader.

2. Kärna ur dadlarna och mixa sedan alla ingredienser, men endast med en klyfta äpple. Denna mixer använder jag.

3. Häll smeten i muffinsformar och lägg sedan ner några fint skurna äppelbitar i varje form.

4. Toppa med några hela havregryn. In i ugnen i ca 10 min. Frys in det som inte äts upp idag.

Här hittar du mina serveringstips.

Äppelpaj | Äppelmuffins | Äppelpajmuffins | Barnmuffins | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Bebisrecept | Glutenfri | BLW | Plockmat

13 svar på ”Äpple- och kanelmuffins”

Kul att du också gillar dem 😍 I rumstemperatur håller de ungefär någon dag, i kylskåp i några dagar till en vecka. Lukta och smaka så märker du snabbt om de fortfarande är bra 🤗

Svara

Då skulle jag i så fall ersätta det mot samma mängd havregryn eller hälften havregryn och hälften riven kokos och mixa 🤗

Svara

Då skulle jag byta ut det mot antingen samma mängd havregryn, eller ta hälften havregryn och hälften riven kokos och mixa 😍

Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *