Köp en receptbok

Här är min mixer

Smart inköpslista

Servera så här

Kurs om matintro

Tips och fakta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

Bananplättar med kokos och kardemumma. Perfekt även som en liten tårta.

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(11)

ca 1–3 portioner

• 1 msk pumpakärnor (järnrikt)
• 2 msk kokosmjöl
• 2 krm kardemumma
• 0,5 tsk bakpulver
• 1 banan
• 2 ägg
• Servera med t ex kokosgrädde och färska bär.

Gör så här
1. Mixa pumpakärnorna till ett mjöl.

2. Häll ner resten av ingredienserna och blanda ordentligt. Denna fantastiska mixer använder jag.

3. Stek i exempelvis kokosolja på medelvärme. Tips! Har du inget plättjärn – portionera ut smet med hjälp av ett matskedsmått ner i stekpannan.

4. Servera med kokosgrädde/vispgrädde och färska hallon. Strö på lite kardemumma på toppen. Funkar toppen att ta med på utflykten samt att frysa.

Här hittar du mina serveringstips.

Bananplättar | Nyttigt | Godaste | Bästa | Plättar | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Bebisrecept | Glutenfri | BLW | Plockmat

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *