Kurser och recept inom barn och mat av kostrådgivare

RECEPT OCH FOTO ISABELLE STÅHL

Syrliga hallonbollar med pumpakärnor

Min mixer

Servera så här

Smart inköpslista

Köp en bok

Onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta

Min mixer

Servera så här

Köp en bok

Inköpslista

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds och Bodystore.

Denna rawfoodboll med hallon är ett perfekt mellanmål och fika på samma gång och passar även de allra minsta. Förutom att den är god som godis innehåller den faktiskt en hel del näring, t ex järn, något många har svårt att få tillräckligt av. Det frystorkade hallonpulvret hittade jag här. Smaklig mellis!

ca 12 st

Gör så här
1. Börja mixa pumpakärnorna i en matberedare. Denna fantastiska matberedare och mixer använder jag.
2. Kärna ur dadlarna och ha sedan ner resten av ingredienserna i matberedaren och kör till en slät smet.
3. Forma bollar och rulla i riven kokos. Klart! Kan förvaras några dagar i kylskåp men går även utmärkt att frysa in.

 

Rawfood | Barn | Bebis | Bästa | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Smakäventyr | Bebisrecept | Glutenfri | Plockmat | BLW

Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(15)

Köp en bok

Gå onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta

Köp en receptbok med näringsrika mål av kostrådgivaren Isabelle Ståhl

Lämna gärna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta *

Köp en bok

Gå onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta

Receptbok

Ännu fler goda, snabba och nyttiga recept i boken.

Receptbok
Ännu fler goda och nyttiga recept i boken.