Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.
– Mamma, kan jag få en till? Ropar min son efter att ha tryckt i sig fyra stycken redan. Mums för denna goda rawfood-fika! Dessa syrliga och goda bollar kommer jag lägga i hans påskägg.
Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(55)
ca 15 st
•6 färska dadlar (urkärnade)
•1 dl havregryn
•1 dl riven kokos
•2 msk kokosolja
•0,5 lime (bara saften)
•1 dl frystorkade jordgubbar
•ca 1 dl mixade frystorkade jordgubbar att strö över
Gör så här
Kärna ur dadlarna och kör alla ingredienser i en matberedare. Denna fantastiska mixer använder jag. Rulla 15 bollar och lägg t ex på en tallrik. Mixa sedan 1 dl frystorkade jordgubbar till ett mjöl och strö över bollarna. Kan förvaras i kylskåp flera dagar.
Serveringstips för bebis och barn
Här hittar du mina serveringstips.
6 svar på ”Lime- och jordgubbsbollar”
Har du testat frysa dom och kan säga hur de blir efter tining?
Inte testat frysa in just dessa än. Tror och hoppas att de fortfarande är lika goda efter frys och tining 🙂
Så goda! Dock fick jag ut 9 st av receptet. Rullar du dina väldigt små? 🫣☺️
Åh vad kul 🥰 haha, ja det måste jag ju ha gjort. Eller du väldigt stora 😆😍
En favorit här hemma hos min 1åring samt snart 5 åring 🥰
Åh vad kul 🤩 💜