Kurser och recept inom barn och mat av kostrådgivare

RECEPT OCH FOTO ISABELLE STÅHL

Lime- och jordgubbsbollar

Min mixer

Servera så här

Smart inköpslista

Köp en bok

Onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta

Min mixer

Servera så här

Köp en bok

Inköpslista

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.

– Mamma, kan jag få en till? Ropar min son efter att ha tryckt i sig fyra stycken redan. Mums för denna goda rawfood-fika! Dessa syrliga och goda bollar kommer jag lägga i hans påskägg.

ca 15 st

• 6 färska dadlar (urkärnade)
• 1 dl havregryn
• 1 dl riven kokos
• 2 msk kokosolja
• 0,5 lime (bara saften)
• 1 dl frystorkade jordgubbar
• ca 1 dl mixade frystorkade jordgubbar att strö över

Gör så här
Kärna ur dadlarna och kör alla ingredienser i en matberedare. Denna fantastiska mixer använder jag. Rulla 15 bollar och lägg t ex på en tallrik. Mixa sedan 1 dl frystorkade jordgubbar till ett mjöl och strö över bollarna. Kan förvaras i kylskåp flera dagar.

Serveringstips för bebis och barn
Här hittar du mina serveringstips.

Rawfood | Nyttig | Godaste | Bästa | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Smakäventyr | Bebisrecept | Glutenfri | Plockmat | BLW
Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(56)

Köp en bok

Gå onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta

Köp en receptbok med näringsrika mål av kostrådgivaren Isabelle Ståhl

6 svar på ”Lime- och jordgubbsbollar”

Inte testat frysa in just dessa än. Tror och hoppas att de fortfarande är lika goda efter frys och tining 🙂

Svara

Åh vad kul 🥰 haha, ja det måste jag ju ha gjort. Eller du väldigt stora 😆😍

Svara
Lämna gärna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta *

Köp en bok

Gå onlinekurs

Fler goda recept

Tips och fakta

Receptbok

Ännu fler goda, snabba och nyttiga recept i boken.

Receptbok
Ännu fler goda och nyttiga recept i boken.