Gör så här
1. Vispa ihop alla ingredienser i en bunke. Här kan du se vilken visp jag använder.
2. Sätt ugnen på över- och undervärme 175 grader och under tiden den blir varm låter du smeten vila och dra ihop sig.
3. Klipp till en lagom stor bit bakplåtspapper till din ugnsform. Jag använde en form som är 13×20 cm.
4. Häll i smeten och in i ugn i ca 10–12 min. Tänk på att tiden kan behöva justeras om du har använt en annan storlek på formen.
5. Ta ut och låt svalna. Lägg nu på valfritt pålägg, t ex min goda hallonsylt och vispad kokosgrädde eller varför inte lite smör, färskost och en skinkbit. Rulla ihop och skär i passande storlek.
Serveringstips för bebis och barn
Här hittar du mina serveringstips.
Nyttig | Godaste | Bästa | Näringsrikt | Barnmat | Bebismat | Smakäventyr | Sockerfri | Utan tillsatt socker | Bebisrecept | Glutenfri | Plockmat | BLW

Ett svar på ”Äggrullar med lax, skinka eller sylt”
Men mums!