Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.
Sommaren närmar sig och ibland bara måste man äta en glass i värmen. Gör denna goda och enkla päronglass. Päron innehåller värdefulla näringsämnen som till exempel fibrer, vitaminer och mineraler.
Klicka på stjärnorna för att betygsätta
(19)
Gör så här
Skär bort kärnhuset på päronet. Kör ingredienserna till en slät smet i en mixer. Denna fantastiska mixer använder jag. Häll i glassformar och frys. Färgen på glassen kan variera pga päronets utseende, men blir ändå lika gott.
Serveringstips för bebis och barn
Här hittar du mina serveringstips.
5 svar på ”Päron- och kokosglass”
Riktigt gott! Råkade av misstag klicka 2 stjärnor när jag scrollade ner men skulle absolut ge 5 stjärnor. Lätt att göra och gott.
Hur länge kan man förvara denna i frysen? 😊
Egentligen hur länge som helst, det enda dåliga som kan hända är att den kanske inte smakar lika gott efter en lång tid.
Varför skär sig kokosmjölken när jag mixar, smakade jätte äckligt. Och färgen så ful, din på bild är jätte grön men här blir det inget inslag av grön färg, även om skal vart kvar, och dessutom blev äckliga små bitar av skalet
Jag har upptäckt att det har med kokosgrädden att göra. Jag tycker kung markattas ofta skär sig vilket är tråkigt. Och färgen blir olika beroende på päronet. Detta är en populär glass hemma hos oss, hoppas du vågar prova igen en annan gång. Jag tycker garants och Renne voltairs kokaogrädde är supergoda 😍