En balanserad och stilren matstund med Atelier Keen

 

Att vara tvåbarnsmamma och samtidigt hålla en aktiv blogg om näringsrika mellanmål och fika innebär också att jag ständigt letar efter produkter som kan göra vardagen enklare. Och det skadar inte när den också blir mer estetiskt tilltalande. Det va så jag snubblade över Atelier Keens, och jag kan ärligt säga att deras produkter har förvandlat våra måltider till något alldeles speciellt.

Stil och funktion i perfekt harmoni

Det första som fångade min uppmärksamhet med Atelier Keens var deras minimalistiska design och noggrant utvalda färgpalett. Tallrikarna, skålarna, flaskan med sugrör, besticken och pipmuggarna i silikon som vi använder här hemma är inte bara funktionella, de är också en fröjd för ögat. De smälter in i vilken köksmiljö som helst och tillför en modern touch, vilket gör dem till ett stilrent inslag på bordet vid varje måltid.

Säkerhet och hållbarhet i fokus

För mig som förälder är det otroligt viktigt att produkterna jag använder till mina barn är säkra och hållbara. Atelier Keens produkter är tillverkade av 100% livsmedelsgodkänt silikon, vilket inte bara gör dem säkra för små barn att använda, utan också fria från skadliga kemikalier som BPA, PVC och ftalater. Dessutom är de otroligt slitstarka och kan tåla daglig användning utan att förlora sin form eller funktion.

Praktiska och barnvänliga designlösningar

Vad jag älskar mest är hur genomtänkt varje produkt är. Pipmuggarna är till exempel utformade för att vara spillfria, vilket minskar antalet gånger jag måste torka upp dryck från golvet. Flaskan med sugrör är enkel för mitt barn att dricka ur själv, vilket ger en känsla av självständighet under måltiderna. Och besticken har en ergonomisk design som gör det lättare för små händer att greppa och äta själva.

Perfekt för näringsrika måltider

Som ni vet är jag passionerad när det gäller att skapa näringsrika och goda mellanmål och fika till mina barn. Med Atelier Keens produkter blir det ännu roligare att servera maten. Om du följt mig ett tag så har du säkert inte missat mina så kallade “lyxbrickor”. De passar perfekt i de uppdelade tallrikarna. De presenterar maten på ett sätt som lockar till smakupplevelser – något som är viktigt när man vill introducera nya smaker till sina barn.

Enkel rengöring

Vi vet alla att tiden är knapp som förälder, och något som verkligen förenklar vår vardag är att alla produkter från Atelier Keens är enkla att rengöra. De tål både mikrovågsugn och diskmaskin, vilket sparar tid och gör att vi kan fokusera på det viktigaste – att spendera kvalitetstid tillsammans som familj.

En investering i vardagsglädje

Att investera i produkter från Atelier Keens är mer än bara att köpa praktiska redskap för barnens måltider – det är en investering i vardagsglädje. Deras stilrena, hållbara och barnvänliga produkter gör varje måltid till en trevlig stund, inte bara för barnen utan för hela familjen.

Jag kan varmt rekommendera Atelier Keens produkter till alla föräldrar som söker en kombination av estetik, funktionalitet och säkerhet i sina barns matstunder.

Så nästa gång du letar efter något som kan göra måltiden både roligare och smidigare, tveka inte att kolla in Atelier Keens sortiment. Jag är säker på att du kommer att älska dem lika mycket som jag gör!

Tips!

Här hittar du fler tips, råd och snabbfakta.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *

Mellistipset erbjuder tips och råd kring ditt barns matresa samt näringsrika och goda recept som passar hela familjen. Grundaren, kostrådgivaren och tvåbarnsmamman Isabelle Ståhl, arbetar för att främja hälsosamma matvanor hos barnfamiljer.

Receptbok

Ännu fler goda, snabba och nyttiga recept i boken.

Receptbok
Ännu fler goda och nyttiga recept i boken.