Erbjudanden och länkar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Här har jag samlat direktlänkar till butiker som jag själv uppskattar och också tror att du som läsare gillar. Om du klickar på en länk och handlar något får jag en liten provision. På så sätt stöttar du mig och mitt arbete utan att det kostar dig något extra. Pengarna jag får in går till kostnaderna samt underhåll av denna hemsida med mera. Ibland har företagen även rabattkoder och erbjudanden och då försöker jag samla även dem här. Om du undrar något över detta är du välkommen att maila mig.

ISABELLE PÅ MELLISTIPSET

Livsmedel

Bodystore har ett fantastiskt utbud av ekologiska produkter. De har det mesta när det gäller torrvaror och konserver som passar utmärkt till Mellistipsets bakning. Missa inte mitt tips på inköpslista här.

Flera rabatter på hemsidan just nu.

Köksredskap

Åhléns har köksredskap, barnserviser och mycket mer som är praktiskt att ha när du bakar Mellistipsets recept. Förutom detta hittar du även inredning, mode, skönhet och underhållning hos Åhléns.

Flera rabatter på hemsidan just nu.

Barnserviser

Babyland har ett brett utbud av produkter för ditt barn. Här kan du köpa både matserviser till ditt barn som precis börjat smakäventyret och prylar till de lite större som kan äta själva.

Flera rabatter på hemsidan just nu.

Mjuka kläder

Lindex är en av mina absoluta favoritaffärer när det kommer det kläder för barn. Här handlar jag även en hel del kläder till mig själv och en favorit är bland annat denna sköna BH.

Spana in nyheterna nu!

Märk prylarna

Dessa namnlappar kan enkelt klistras på det som ska märkas och tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, ugnstemperaturer och kyla. Toppen till barnens kläder, matlådor och vattenflaskor som ska med till förskola och skola.

Allt och lite till

Bonti.se är favorit. Här hittar du nästan allt för ditt barn. De har ett brett utbud av barnserviser, men också massor av bra kläder och roliga leksaker till din skatt.

Flera rabatter på hemsidan just nu.

Tips!

Här hittar du listor och bilder på produkter som är bra att ha när du bakar med Mellistipset.

Receptbok

Nu kan du äntligen handla Mellistipsets inbundna bok här på mellistipset.se. Dessa goda recept på näringsrika mellanmål och fika är unika och går inte att ta del av någon annanstans.